ATV-forsikring ATVforsikring Forsikring

ATV-forsikring

Har du akkurat kjøpt deg ny ATV, og trenger forsikring? Eller kanskje du ønsker å kutte kostnadene på din eksisterende ATV-forsikring?Hva slags ATV-forsikring finnes? Hvordan finner du billig ATV-forsikring?

Vi er en tjeneste som hjelper deg å sammenligne mange typer forsikring, deriblant ATV-forsikring. Vår tro er sterk på at du kan spare store penger på å gjøre et litt dypere dykk i forsikringsavtalene dine. Gjennom vår tjeneste lar vi deg motta tilbud fra konkurrentene til din nåværende leverandør. Og det beste av alt? Tjenesten er helt gratis! Så dersom du i dag betaler for mye for ATV-forsikring din, så bør du lese videre!

Hvilken ATV-forsikring skal jeg velge?

Før du i det hele tatt bestemmer deg for å skifte leverandør, så er det viktig å konstatere hvilken type ATV-forsikring du skal benytte deg av. Her finnes det tre forskjellige typer: Ansvarsforsikring, delkasko og kasko..

Den mest grunnleggende typen ATV-forsikring, nemlig ansvarsforsikring, er den typen alle ATVer i Norge må ha. Denne dekker ikke ATVen, men da heller personskader og materielle skader på alt annet enn selve ATVen din.

Delkasko på sin side dekker ATVens skader i enkelte tilfeller. Dette inkluderer for eksempel brann og tyveri. For ATVeiere som ikke har en ATV av stor verdi, så er dette en meget populær form for forsikring.

Sist men ikke minst dekker kasko, eller full kasko som det ofte kalles, alle former for skade på din ATV – da inkludert ulykker. Dette er en type ATV-forsikring som er anbefalt til de som eier dyre ATVer.

Hva koster forsikring på ATV?

Kostnaden på din ATV-forsikring avhenger selvfølgelig av en rekke faktorer. Først og fremst handler regnestykket dog om hvor mye din ATV er verdt og hvilken type forsikring du skal ha. Det er som oftest for den gjennomsnittlige, en eller to tusenlapper i forskjell mellom ansvarsforsikring og delkasko, mens delkasko og kasko kan sprike med mye større summer.

Altså handler ATV-forsikringens prislapp mest av alt om hvilken type forsikring du velger. Her er det fort gjort å tenke seg til at en trenger den aller dyreste for å være på den sikre siden, men dette lønner seg ikke alltid. En kjent tommelfingerregel er at en bør kjøpe delkasko når ATV er verdt under 50.000,- KR og kasko når ATV er verdt over 50.000,- KR.

Ved kjøp av en gjennomsnittlig ATV kan kasko fort koste det dobbelte av delkasko. Dersom du for eksempel betaler 10.000,- KR i kasko, så kan det være verdt det å se på mulighetene for delkasko til 5.000,- KR. Så klart står du dårligere beskyttet i ulykker, men samtidig sparer du 5.000,- KR årlig som kan benyttes til nødstilfeller. Dersom ingenting skjer beholder du tross alt pengene hvert år!

Hvorfor sammenligne forsikringer?

Sett bort i fra ATVverdi og type ATV-forsikring, så er det utvilsomt store penger å spare på å sammenligne forsikringer. For å finne en billig ATV-forsikring er det tross alt ingen mer effektiv måte enn å se gjennom alle tilbudene der ute. Det kan dog være en vanskelig oppgave, da det er mye data og informasjon som skal innhentes.

Vi sammenligner forsikringer for deg, og ATV-forsikring er en av de vi vet at folk flest kan spare store beløp på. Først og fremst handler det om at folk flest ofte bare hopper på det beste. Det handler om at de fleste ikke vet hvor mye de faktisk kan spare, og enda færre vil legge inn innsatsen det er å samle sammen informasjon om forskjellige tilbud.

Derfor er det en strålende nyhet at vi er her for å gi deg den beste sammenligningen av ATV-forsikring. Da slipper du å gjøre grovarbeidet selv. Dessuten er vår sammenligning av ATV-forsikring, så vel som sammenligning alle andre typer forsikringer, helt gratis for deg!

Slik finner vi den billigste ATV-forsikring til deg

Vårt mål er at du skal kunne spare store beløp på forsikring uten å plukke opp en eneste telefon. Vi gjør all jobben og finner forsikringsselskapene for deg. Dette er derimot ikke bare 3 forsikringsselskap slik mange andre tjenester for sammenligning opererer. Vi henter nemlig inn tilbud på forsikring fra opptil 8 forsikringsselskap.

Det er fordi vi mener at flere tilbud satt opp mot hverandre er bedre for sluttprisen. Dessuten er vi ikke styrt av interesser som gir oss provisjon på solgte ATV-forsikringer. Sist men ikke minst henter vi ikke inn tilfeldige ATV-forsikringer som tilbud til deg heller – vi henter skreddersydde alternativer som du kan bli fornøyd med.

Se om du bør bytte ATV-forsikring i dag

Dersom du føler at din ATV-forsikring er for dyr, så kan det være på tide å skifte den i dag. Om du for eksempel betaler flere tusenlapper for kasko over delkasko, men din ATV er verdt under 50.000,- KR, så bør du virkelig gå i tenkeboksen.

Det kan også være lurt å bare motta en gratis sammenligning av ATV-forsikring. Vi tilbyr deg dette, slik at du får en oversikt over markedet. Om din nåværende ATV-forsikring er best, går du videre uten noe å tape. Er det derimot sånn at vi finner en bedre ATV-forsikring til deg, så er det mange tusenlapper som kan innspares for deg i løpet av bare ett år. Se om du bør bytte ATV-forsikring i dag!