Bobilforsikring Bobil Forsikring

Bobilforsikring

Bobilforsikring er en av de forsikringene i livet som en ikke kan slippe unna innenfor lovens grenser. Det er nemlig i Norge, så vel som mange andre av verdens land, lovpålagt å ha bobilforsikring. Derfor må alle skiltede bobiler i Norge inneha denne spesifikke forsikringen. Dette står i kontrast til mange andre former for forsikring der vi står fritt frem til å velge.

Selv om det kan virke som en stor kostnad i budsjettposten, så ligger det naturligvis gode begrunnelser bak. Uansett, så må en dessuten velge en leverandør. Men hvem bør du velge? Hva slags bobilforsikringer finnes? Hvordan finner du billig bobilforsikring?

Vi er en tjeneste som hjelper deg å sammenligne mange typer forsikring, deriblant bobilforsikring. Vår tro er sterk på at du kan spare store penger på å gjøre et litt dypere dykk i forsikringsavtalene dine. Gjennom vår tjeneste lar vi deg motta tilbud fra konkurrentene til din nåværende leverandør. Og det beste av alt? Tjenesten er helt gratis! Så dersom du i dag betaler for mye for bobilforsikringen din, så bør du lese videre!

Hvilken bobilforsikring skal jeg velge?

Før du i det hele tatt bestemmer deg for å skifte leverandør, så er det viktig å konstatere hvilken type bobilforsikring du skal benytte deg av. Her finnes det tre forskjellige typer: Ansvarsforsikring, delkasko og kasko. Enkelte tilbyr til og med en fjerde type som dekker enda mer enn full kasko.

Den mest grunnleggende typen bobilforsikring, nemlig ansvarsforsikring, er den typen alle bobilister i Norge må ha. Denne dekker ikke bobilen, men da heller personskader og materielle skader på alt annet enn selve bobilen din.

Delkasko på sin side dekker bilens skader i enkelte tilfeller. Dette inkluderer for eksempel brann, tyveri og generell veihjelp. For bileiere som ikke har en bobil av stor verdi, så er dette en meget populær form for forsikring.

Sist men ikke minst dekker kasko, eller full kasko som det ofte kalles, alle former for skade på din bobil – da inkludert ulykker. Dette er en type bobilforsikring som er anbefalt til de som eier dyre bobiler.

Hva koster forsikring på bobil?

Kostnaden på din bobilforsikring avhenger selvfølgelig av en rekke faktorer. Først og fremst handler regnestykket dog om hvor mye din bobil er verdt og hvilken type forsikring du skal ha. Det er som oftest for den gjennomsnittlige bobileier en eller to tusenlapper i forskjell mellom ansvarsforsikring og delkasko, mens delkasko og kasko kan sprike med mye større summer.

Altså handler bobilforsikringens prislapp mest av alt om hvilken type forsikring du velger. Her er det fort gjort å tenke seg til at en trenger den aller dyreste for å være på den sikre siden, men dette lønner seg ikke alltid. En kjent tommelfingerregel er at en bør kjøpe delkasko når bobilen er verdt under 100.000,- KR og kasko når bobilen er verdt over 100.000,- KR.

Ved kjøp av en gjennomsnittlig bobil kan kasko fort koste det dobbelte av delkasko. Dersom du for eksempel betaler 10.000,- KR i kasko, så kan det være verdt det å se på mulighetene for delkasko til 5.000,- KR. Så klart står du dårligere beskyttet i ulykker, men samtidig sparer du 5.000,- KR årlig som kan benyttes til nødstilfeller. Dersom ingenting skjer beholder du tross alt pengene hvert år!

Hvorfor sammenligne forsikringer?

Sett bort i fra bilverdi og type bobilforsikring, så er det utvilsomt store penger å spare på å sammenligne forsikringer. For å finne en billig bobilforsikring er det tross alt ingen mer effektiv måte enn å se gjennom alle tilbudene der ute. Det kan dog være en vanskelig oppgave, da det er mye data og informasjon som skal innhentes.

Vi sammenligner forsikringer for deg, og bobilforsikringene er en av de vi vet at folk flest kan spare store beløp på. Først og fremst handler det om at folk flest ofte bare hopper på det beste. Det handler om at de fleste ikke vet hvor mye de faktisk kan spare, og enda færre vil legge inn innsatsen det er å samle sammen informasjon om forskjellige tilbud.

Derfor er det en strålende nyhet at vi er her for å gi deg den beste sammenligningen av bobilforsikringer. Da slipper du å gjøre grovarbeidet selv. Dessuten er vår sammenligning av bobilforsikringer, så vel som sammenligning alle andre typer forsikringer, helt gratis for deg!

Slik finner vi den billigste bobilforsikringen til deg

Vårt mål er at du skal kunne spare store beløp på forsikring uten å plukke opp en eneste telefon. Vi gjør all jobben og finner forsikringsselskapene for deg. Dette er derimot ikke bare 3 forsikringsselskap slik mange andre tjenester for sammenligning opererer. Vi henter nemlig inn tilbud på forsikring fra opptil 8 forsikringsselskap.

Det er fordi vi mener at flere tilbud satt opp mot hverandre er bedre for sluttprisen. Dessuten er vi ikke styrt av interesser som gir oss provisjon på solgte bobilforsikringer. Sist men ikke minst henter vi ikke inn tilfeldige bobilforsikringer som tilbud til deg heller – vi henter skreddersydde alternativer som du kan bli fornøyd med.

Se om du bør bytte bobilforsikring i dag

Dersom du føler at din bobilforsikring er for dyr, så kan det være på tide å skifte den i dag. Om du for eksempel betaler flere tusenlapper for kasko over delkasko, men din bobil er verdt under 100.000,- KR, så bør du virkelig gå i tenkeboksen.

Det kan også være lurt å bare motta en gratis sammenligning av bobilforsikringer. Vi tilbyr deg dette, slik at du får en oversikt over markedet. Om din nåværende bobilforsikring er best, går du videre uten noe å tape. Er det derimot sånn at vi finner en bedre bobilforsikring til deg, så er det mange tusenlapper som kan innspares for deg i løpet av bare ett år. Se om du bør bytte bobilforsikring i dag!