Innboforsikring Innbo Forsikring

Innboforsikring

Alle bør ha innboforsikring, uansett om du leier eller eier en bolig. En innboforsikring dekker skader på tingene dine, dersom det skulle oppstå brann, tyveri eller vannskader.

Det er store muligheter for at du betaler mer enn nødvendig, og ved å bytte forsikringsselskap vil du kunne oppnå langt billigere innboforsikring enn det du har i dag.

Dersom du akkurat har kjøpt deg ny bolig og trenger innboforsikring, bør du også sammenligne pristilbud før du aksepterer et tilfeldig tilbud.

Innboforsikring står i kontrast til mange andre former for forsikring der vi står fritt frem til å velge. Selv om det kan virke som en stor kostnad i budsjettposten, så ligger det naturligvis gode begrunnelser bak. Uansett, så må en dessuten velge en leverandør. Men hvem bør du velge? Hva slags innboforsikringer finnes? Hvordan finner du billig innboforsikring?

Vi er en tjeneste som hjelper deg å sammenligne mange typer forsikring, deriblant innboforsikring. Vår tro er sterk på at du kan spare store penger på å gjøre et litt dypere dykk i forsikringsavtalene dine. Gjennom vår tjeneste lar vi deg motta tilbud fra konkurrentene til din nåværende leverandør. Og det beste av alt? Tjenesten er helt gratis! Så dersom du i dag betaler for mye for innboforsikringen din, så bør du lese videre!

Hvilken innboforsikring skal jeg velge?

Før du i det hele tatt bestemmer deg for å skifte leverandør, så er det viktig å konstatere hvilken type innboforsikring du skal benytte deg av. Her finnes det to forskjellige typer: Standard som dekker brannskade, vannskade, tyveri, innbrudd, skadeverk og naturskade.

Så har vi det mange tilbyr utvidet forsikring som ofte blir kalt innbo super, topp og ekstra. Som gir alle dekningene fra innbo. I tillegg er det dekket for Id-tyveri, flytteforsikring og uflaksforsikring .

Hva koster innboforsikring?

Kostnaden på din innboforsikring avhenger selvfølgelig av en rekke faktorer. Først og fremst handler regnestykket dog om hvor mye du ønsker i forsikringssum og hvilken type forsikring du skal ha. Det er som oftest for den gjennomsnittlige boligeier 500,- til 1500,- i forskjell mellom standard og utvidet.

Altså handler innboforsikringens pris mest av alt om hvilken type forsikringssum og dekning du velger.

Hvorfor sammenligne innboforsikringer?

Sett bort i fra forsikringssum og type dekning, så er det penger å spare på å sammenligne forsikringer. For å finne en billig innboforsikring er det tross alt ingen mer effektiv måte enn å se gjennom alle tilbudene der ute. Det kan dog være en vanskelig oppgave, da det er mye data og informasjon som skal innhentes.

Vi sammenligner forsikringer for deg, og innboforsikringene er en av de vi vet at folk flest kan spare store beløp på. Først og fremst handler det om at folk flest ofte bare hopper på det beste. Det handler om at de fleste ikke vet hvor mye de faktisk kan spare, og enda færre vil legge inn innsatsen det er å samle sammen informasjon om forskjellige tilbud.

Derfor er det en strålende nyhet at vi er her for å gi deg den beste sammenligningen av innboforsikringer. Da slipper du å gjøre grovarbeidet selv. Dessuten er vår sammenligning av innboforsikringer, så vel som sammenligning alle andre typer forsikringer, helt gratis for deg!

Slik finner vi den billigste innboforsikringen til deg

Vårt mål er at du skal kunne spare store beløp på forsikring uten å plukke opp en eneste telefon. Vi gjør all jobben og finner forsikringsselskapene for deg. Dette er derimot ikke bare 3 forsikringsselskap slik mange andre tjenester for sammenligning opererer. Vi henter nemlig inn tilbud på forsikring fra opptil 8 forsikringsselskap.

Det er fordi vi mener at flere tilbud satt opp mot hverandre er bedre for sluttprisen. Dessuten er vi ikke styrt av interesser som gir oss provisjon på solgte innboforsikringer. Sist men ikke minst henter vi ikke inn tilfeldige innboforsikringer som tilbud til deg heller – vi henter skreddersydde alternativer som du kan bli fornøyd med.

Se om du bør bytte innboforsikring i dag

Dersom du føler at din innboforsikring er for dyr, så kan det være på tide å skifte den i dag

Det kan også være lurt å bare motta en gratis sammenligning av innboforsikringer. Vi tilbyr deg dette, slik at du får en oversikt over markedet. Om din nåværende innboforsikring er best, går du videre uten noe å tape. Er det derimot sånn at vi finner en bedre innboforsikring til deg, så er det mange tusenlapper som kan innspares for deg i løpet av bare ett år. Se om du bør bytte innboforsikring i dag!