Reiseforsikring Reise Forsikring

Reiseforsikring

Trenger du billig reiseforsikring? Sammenlign priser og vilkår på reiseforsikring fra flere ulike forsikringsselskaper. Vi hjelper deg gratis og uforpliktende med å finne den billigste og beste reiseforsikringen for akkurat din reise.

Det er store muligheter for at du betaler mer enn nødvendig, og ved å bytte forsikringsselskap vil du kunne oppnå langt billigere reiseforsikring enn det du har i dag.

Reiseforsikring står i kontrast til mange andre former for forsikring der vi står fritt frem til å velge. Selv om det kan virke som en stor kostnad i budsjettposten, så ligger det naturligvis gode begrunnelser bak. Uansett, så må en dessuten velge en leverandør. Men hvem bør du velge? Hva slags reiseforsikringer finnes? Hvordan finner du billig reiseforsikring?

Vi er en tjeneste som hjelper deg å sammenligne mange typer forsikring, deriblant reiseforsikring. Vår tro er sterk på at du kan spare store penger på å gjøre et litt dypere dykk i forsikringsavtalene dine. Gjennom vår tjeneste lar vi deg motta tilbud fra konkurrentene til din nåværende leverandør. Og det beste av alt? Tjenesten er helt gratis! Så dersom du i dag betaler for mye for reiseforsikringen din, så bør du lese videre!

Hvilken reiseforsikring skal jeg velge?

Før du i det hele tatt bestemmer deg for å skifte leverandør, så er det viktig å konstatere hvilken type reiseforsikring du skal benytte deg av. Her finnes det to forskjellige typer, helårsforsikring og enkeltreiseforsikring. Husk at helårsforsikringen ikke dekker deg hele året 365 dager. Fleste selskap dekker mellom 45 og 70 dager etter hverandre. Så kan du kjøpe utvidelse til 90 dager sammenhengende om du trenger det.

Enkeltreiseforsikring er lønnsom om du reiser sjelden.

Hva dekker vanligvis i reiseforsikring?

Reiseforsikringen dekker nødvendige utgifter i forbindelse med reisegods, utgifter ved sykdom eller skade, ulykke, avbrutt ferie, forsinkelse, evakuering, avbestilling og hjemtransport som oppstår på reise.

Hva koster reiseforsikring?

Kostnaden på din reiseforsikring avhenger selvfølgelig av en rekke faktorer. Først og fremst handler regnestykket dog om hvilken type forsikring du skal ha. Det er som oftest for den gjennomsnittlige familie, kr. 500,- til 1500,- i forskjell mellom standard og utvidet.

Altså handler reiseforsikringens pris mest av alt om hvilken type forsikringssum og dekning du velger.

Hvorfor sammenligne reiseforsikringer?

Sett bort i fra hvilken type dekning, så er det penger å spare på å sammenligne forsikringer. For å finne en billig reiseforsikring er det tross alt ingen mer effektiv måte enn å se gjennom alle tilbudene der ute. Det kan dog være en vanskelig oppgave, da det er mye data og informasjon som skal innhentes.

Vi sammenligner forsikringer for deg, og reiseforsikringene er en av de vi vet at folk flest kan spare på. Først og fremst handler det om at folk flest ofte bare hopper på det beste. Det handler om at de fleste ikke vet hvor mye de faktisk kan spare, og enda færre vil legge inn innsatsen det er å samle sammen informasjon om forskjellige tilbud.

Derfor er det en strålende nyhet at vi er her for å gi deg den beste sammenligningen av reiseforsikringer. Da slipper du å gjøre grovarbeidet selv. Dessuten er vår sammenligning av reiseforsikringer, så vel som sammenligning alle andre typer forsikringer, helt gratis for deg!

Slik finner vi den billigste reisforsikringen til deg

Vårt mål er at du skal kunne spare store beløp på forsikring uten å plukke opp en eneste telefon. Vi gjør all jobben og finner forsikringsselskapene for deg. Dette er derimot ikke bare 3 forsikringsselskap slik mange andre tjenester for sammenligning opererer. Vi henter nemlig inn tilbud på forsikring fra opptil 8 forsikringsselskap.

Det er fordi vi mener at flere tilbud satt opp mot hverandre er bedre for sluttprisen. Dessuten er vi ikke styrt av interesser som gir oss provisjon på solgte reiseforsikringer. Sist men ikke minst henter vi ikke inn tilfeldige reiseforsikringer som tilbud til deg heller – vi henter skreddersydde alternativer som du kan bli fornøyd med.

Se om du bør bytte reiseforsikring i dag

Dersom du føler at din reiseforsikring er for dyr, så kan det være på tide å skifte den i dag

Det kan også være lurt å bare motta en gratis sammenligning av reiseforsikringer. Vi tilbyr deg dette, slik at du får en oversikt over markedet. Om din nåværende reiseforsikring er best, går du videre uten noe å tape. Er det derimot sånn at vi finner en bedre reiseforsikring til deg, så er det mange tusenlapper som kan innspares for deg i løpet av bare ett år. Se om du bør bytte reiseforsikring i dag!